Vacatures

Open vacatures

Ben jij de verzorgende of verpleegkundige die wil worden uitgedaagd in een dynamische omgeving? Reageer dan op een van onze vacatures:

  1. ē Leerling-medewerker / stagiaire zorg en welzijn
  2. ē Medewerker zorg en welzijn
  3. ē Verzorgende Thuiszorg; algemeen, bejaardenverzorging of jeugdgezondheidszorg
  4. ē Verzorgende IG
  5. ē Verpleegkundige niveau 4
  6. ē Verpleegkundige niveau 5

Wie ben jij?

Wij ontlenen ons bestaansrecht aan de tevredenheid van onze cliŽnten. Het spreekt daarom voor zich dat wij hoge eisen stellen aan onze werknemers. Je bent gekwalificeerd en competent voor de functie. CliŽnten lopen met je weg omdat je betrokken, attent, zorgzaam en professioneel bent. Collegae kunnen op je rekenen en worden gestimuleerd door je enthousiasme. Je staat voor de missie van de organisatie en werkt graag samen om doelstellingen te bereiken. Dankzij jouw flexibele inzet kunnen onze planners hun routes goed indelen en kunnen ze juist jou bellen voor de onverwachte zorgvraag of de cliŽnt die niet op de route woont. Op je fiets ga je enthousiast op weg, ook al is het hondenweer, en kom je vrolijk bij de cliŽnt aan om vakkundig je werkzaamheden uit te voeren.

Wat moet je doen?
Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste, betrokken en gekwalificeerde werknemers. Je kunt solliciteren door een sollicitatiebrief en je cv te mailen naar werken@encuentrozorgt.nl, opsturen via post of je kunt het persoonlijk komen afgeven. Zodra wij je CV hebben ontvangen krijg je een ontvangstbevestiging per mail. Wij streven ernaar om je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Als wij, in het door jou opgestuurde brief voldoende raakvlakken zien met de vacature, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.